Google
 

zaterdag 24 februari 2007

Big Brother is watching you

«Snuffelen mag, gluren niet»

metro

De Maleisische staat Terengganu gaat een netwerk van spionnen recruteren om ongetrouwde koppeltje te bespieden. Als ze de koppels betrappen op zoenen, knuffelen of erger, zullen de spionnen de lokale moraalpolitie daarover inlichten. De spionnen hebben enkel de toestemming om rond te snuffelen op publieke plaatsen, gluren blijft verboden, verzekeren de lokale autoriteiten. «Verwacht geen gluurders achter een boom of agenten met verrekijkers», klinkt het.
Ik las dit artikel gisteren in de Metro, de krant die vele treinreizigers bezighoudt tijdens de rit.

Je zou bang worden om verliefd te worden in dergelijk soort regimes. Nu vraag ik mij af: er staat in het artikel dat de spionnen niet zullen gluren... Als je naar een kussend koppeltje aan het kijken bent dan sta je toch niet me je mond open heel uitdrukkelijk te kijken, maar integendeel kijk je eens vluchtig en nieuwsgierig in je ooghoeken?

1 opmerking:

Anoniem zei

Daar heb je een punt, Bambinono! Laat jonge koppeltjes toch verliefd zijn! Ze zijn goed voor de economie. Want is het niet zo dat veel jonge koppels procreatief zijn? Kan toch niet slecht zijn als je zo meer werkkrachten krijgt?