Google
 

zondag 21 oktober 2007

Clubfeest Molentrappers

Naar jaarlijkse gewoonte wordt in de club een etentje gegeven voor het einde van het wielerseizoen. Na een kort gesprek met Kris beslissen we samen naar het feest te gaan. De eerste keer voor mij, benieuwd naar de inhoud van het etentje.

Om 19.00 stappen we Den Tap binnen waar reeds enkele leden samen de aperitief aan het benutten zijn. Al snel krijgen we ook een glasje aangeboden.
Het volk stroomt binnen en rond 20.00 worden we vriendelijk verzocht door Pol, onze voorzitter, aan tafel te gaan.

Een koud en een warm buffet en om de droge kelen de smeren: witte en respectievelijk rode wijn. Het eten is echt lekker en de wijn vloeit rijkelijk. Sommigen zitten al met een licht draaierig gevoel.

Na het eten worden de kampioenen gehuldigd. In onze reeks, A1, is dat de one and only: Jo: "Simply the best!".

Een feestje zou geen feestje zijn zonder Dj. Deze keer is het nogal een rare kwiet, om het nog zacht uit te drukken: Dj Adriaantje. Hij is zo marginaal, dat we soms plat gaan van het lachen. Slagers wisselt hij af met liedjes "voor de jeugd". De slogan van de avond, "Dj Adriaantje, u vraagt, wij draaien", vertelt veel over de discobar. Drank en muziek geven leuke effecten: de sfeer zit goed. De avond zal niet snel om zijn...

Tof feestje, volgend jaar kom ik zeker terug.

Geen opmerkingen: